Wat doen wij?

RH Cleaning is gespecialiseerd in het schoonmaken van kantoren, bedrijfsgebouwen, scholen, enz.

Wij zorgen ervoor dat uw gebouw een representatieve functie krijgt en beseffen dat ons werk en aanwezigheid in uw kantoor- of bedrijfsruimte bepaalde eisen stelt. Een nette en correcte manier van werken, rekening houdend met de wensen van uw eigen medewerkers en apparatuur, is daarom vanzelfsprekend.

Schone gevelbeglazing geeft een gebouw meer uitstraling. Daarom schakelen veel bedrijven en instellingen RH Cleaning in voor hun glasbewassing, in combinatie met kantoorschoonmaak.
Voor de glasbewassing maken wij gebruik van een tuckerpole, ook wel telescopische glasbewassing genoemd.

Hierbij wordt gebruik gemaakt van osmose water. Dit water is minder hard doordat mineralen, kalk en zouten door een filtersysteem uit het water gehaald worden. Dit zorgt voor ervoor dat de slijtage aan de ramen maar vooral de kozijnen tot een minimum beperkt blijven, dit mede door de zachte borstelharen die gebruikt worden. Deze speciaal ontwikkelde borstelharen laten geen krassen achter op uw ramen en kozijnen. Ook zwaar en aangekoekt vuil is geen probleem omdat het water onder druk op ramen en kozijnen gespoten wordt. In een omgeving waar zware industrie gelegen is dit systeem onmisbaar. Wat niet onbelangrijk is, is dat osmosewater streep loos en zonder vlekken opdroogt. Doordat osmose water volledig reinigt en dus zelfs geen reinigingsresten (zoals bij reguliere glasbewassing) achterlaat ontstaat er een laag die afstotend werkt.
Hierdoor blijven ramen en de kozijnen langer schoon.

• Glasbewassing particulier en zakelijk
• Reguliere schoonmaak
Kantoorpanden, trappenhuizen, galerijen, praktijken, scholen en
winkelpanden
• Reguliere schoonmaak horecagelegenheden
• Specialistische reiniging
• Vloeronderhoud
• Dieptereiniging
• Oplevering bouwplaatsen

Voor vragen over tarieven en/of beschikbaarheid kunt u ons bereiken op telefoonnummer 06-55723396.

Vriendelijke groet,
Namens RH Cleaning

Ronald Hartman